GOLE SLIKE SANDRE REŠIĆ ISPLIVALE NA POVRŠINU: Pevačica OŠIŠANA skroz, bez brusa, cice na izvolte!

Autor:

Zabava

29.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gole slike Sandre Rešić kruže internetom!

GOLE SLIKE SANDRE REŠIĆ ISPLIVALE NA POVRŠINU: Pevačica OŠIŠANA skroz, bez brusa, cice na izvolte!

Foto: Dejan Milićević

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić na Instagram profilu objavila je niz fotografija koje su izazvale veliku pažnju njenih pratilaca. 

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić Instagram

 

Naime, Sandra je odradila set provokativnih i ekstravagantnih fotografija koje je odradila sa estradnim fotografom Dejanom Milićevićem. Sandra je pozirala bez brusa, a na glavu je stavila belu periku, te je izgledalo kao da se Rešićeva ošišala na kratko. 

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su ostali pozitivno iznenađeni Sandrinom hrabrošću da se skine i pozira pred objektivnom kao prave cice sa naslovnica. 

Podsetimo, Sandra je nedavno gostovala u emisiji ,,Rolerkoster" kod voditeljke Milice Ivanović kojoj je dala ekskluzivno pravo da zaviri u njen telefon i tom prilikom otkrila šok detalje. Voditeljka je uspela da zaviri u galeriju, ali i prepiske popularne pevačice, a celu emisiju možete pogledati u nastavku:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading