PRIJOVIĆKA OTKRILA SVE O NOVOM KONCERTU: Imaće SPECIJALNOG gosta, do sada se nije pojavljivao!

Autor:

Zabava

29.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otkrila šta će se desiti na sledećem koncertu!

PRIJOVIĆKA OTKRILA SVE O NOVOM KONCERTU: Imaće SPECIJALNOG gosta, do sada se nije pojavljivao!

Foto: ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović nije krila zadovoljstvo posle prvog koncerta u sarajevskoj „Zetri". U obraćanju medijima posle spektakla koji je priredila tamošnjoj publici ispričala je i kako se njen naslednik Aleksandar već dovoljno opustio, toliko da ona očekuje da mališan zapeva na njenom idućem nastupu.

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović koncert 2023

 

- Hvala vam što ste došli večeras, što me pratite i podržavate. Hvala publici. Ovo veče ću zauvek pamtiti, bilo je posebno. Publika voli to što radim i voli moje pesme, zato i dolazi. Očekujem ovde, kao što sam očekivala u Beogradu, tako očekujem i u Zagrebu, da će biti ludilo, kakvo je i bilo - priča Prijovićeva i nastavlja:

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović Arena 2023

 

- Bilo je neverovatno, nezaboravno. Jako sam srećna i ponosna što sam ovo doživela, zato sam se i trudila i radila do sada... Aleksandar se baš opustio. Očekujem da će na sledećem koncertu i zapevati nešto - kazala je bila Aleksandra za Blic.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading