DECA IZ OSNOVNE ŠKOLE NA ZVEZDARI TERORIŠU GRAĐANE: Ispuštaju gume i lome šoferšajbne, a škola ne preduzima ništa!

Autor: Kurir

Vesti

29.10.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama šokirale su Beograđane.

DECA IZ OSNOVNE ŠKOLE NA ZVEZDARI TERORIŠU GRAĐANE:  Ispuštaju gume i lome šoferšajbne, a škola ne preduzima ništa!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Grupa učenika jedne osnovne škole na Zvezdari, po slobodnoj proceni petog razreda, redom ispušta gume na parkiranim automobilima u ulici Pere Veljkovića.

Ovo nije prvi put da ova grupica mališana izaziva probleme, prethodno su zamalo izazvali požar u zgradi tačno preko puta škole. Da stvar bude još gora, jedan učenik je pre nedelju dana ukrao kolica iz dvorišta zgrade koja se takođe nalazi u ovoj ulici.


Na Instagram stranici "Serbialive Beograd" objavljena je poruka koja je upozorila javnost na ovaj gnusni čin. Uz poruku su priložene i fotografije na kojima se jasno vidi kako dečaci ispuštaju gume na parkiranim vozilima.

Jedan od ogorčenih građana koji je bio žrtva ovih delinkvenata je gospodin koji je zatekao ispuštenu gumu na parkingu jednog tržnog centra. On je izrazio svoje nezadovoljstvo i nevericu, jer mu nikada ne bi palo na pamet da su iza ovog incidenta deca.

Foto: Printscreen/serbialive_beograd

 

 

"Sve vreme grupica dete tog uzrasta trči između kola i deluje kao da se međusobno jure i sakrivaju, a izgleda da je u pitanju ta glupa ideja sa ispuštanjem guma", poručio je on.


Još jedan korisnik društvenih mreža se javio sa svojim iskustvom, tvrdeći da su ista deca pre nedelju dana razbila šoferšajbnu jednom čoveku.

"Pre sedam dana grupica dece je na tom istom parkingu čoveku razbila šoferku! Čovek je naišao tada, slučajno, kad i mi i tražio im je da mu daju broj od roditelja. Nastavak ne znam, ali katastrofa ideja, a deca imaju oko 12 godina", navodi se u njegovom komentaru.

Ovakvo ponašanje dece iz osnovne škole je alarmantno i zahteva hitnu reakciju nadležnih institucija. Građani su ogorčeni i traže da se roditelji ovih maloletnika suoče sa posledicama njihovih postupaka. U suprotnom, strahuje se da će ova grupa postati sve hrabrija i da će nastaviti sa svojim vandalizmom. Očekuje se da se škola i policija oglasiti povodom ovog slučaja i preduzmu adekvatne mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vm

29.10.2023 13:18

Čekajte, da li ta deca imaju roditelje, zar nisu oni ti koji bi trebalo da nešto preduzmu? Deca su pre sve ga odgovornost roditelja.