"FEKALIJE SU MI SE POJAVILE NA LICU" Desingerica se oglasio, nikad viđeno izdanje PORASLA MU KOSA, a tek OVAJ detalj da vidite!

Autor:

Zabava

29.10.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica se oglasio povodom njegovog zdravstvenog stanja!

"FEKALIJE SU MI SE POJAVILE NA LICU" Desingerica se oglasio, nikad viđeno izdanje PORASLA MU KOSA, a tek OVAJ detalj da vidite!

Foto: Instagram.com

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, šokirao je svoje fanove svojom najnovijom objavom, u kojoj je obavestio javnost da se bori sa ozbiljnom bolešću - upalom pluća, te da je zbog toga primoran da otkaže sve nastupe do daljnjeg.

 

Naime, vest o Desingericinom zdravstvenom stanju je izazvala pravu buru reakcija među njegovim pratiocima, koji su do sada bili navikli na njegove kontroverzne tekstove i šokantne nastupe, međutim, kako je istakao, prinuđen je da se povuče sa scene i otkaže sve svoje nastupe u narednom periodu.

On se sada oglasio novim snimkom, u kom je objasnio kako se oseća:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Pakao bajo! Izašle su mi fekalije tu neke, nisam se obrijao, nokte nisam isekao, bubuljicu imam, obre su mi tu. Gledaj kose koliko! Raspadam se! Vidi ove fekalije ovde! - rekao je Desingerica. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading