HALID MUSLIMOVIĆ SNIMIO DUET SA SUPRUGOM! Pevačev potez iznenadio mnoge, a naziv pesme otkriva tajnu čuvanu godinama

Autor:

Zabava

27.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je iznenadio sve svoje fanove novim projektom.

HALID MUSLIMOVIĆ  SNIMIO DUET SA SUPRUGOM! Pevačev potez iznenadio mnoge, a naziv pesme otkriva tajnu čuvanu godinama

Foto: instagram.com/halidmuslimovic

Halid Muslimović, poznati pevač sa prostora Balkana, iznenadio je sve svoje fanove kada je nedavno objavio da je snimio duet sa suprugom Adelisom. Ovaj par, koji već godinama zajedno deli ljubav i strast prema muzici, do sada nije imao priliku da snimi pesmu zajedno. Međutim, situacija se ove godine promenila i njihov zajednički rad će uskoro biti predstavljen publici.

Republika

Foto: Republika

Halid Muslimović

Emotivna pesma pod nazivom "Ista nam je sudbina" izazvala je veliku pažnju među fanovima ovog pevačkog para. Iako je Adelisa samo gošća na ovoj numeri, njen doprinos pesmi je neizostavan i sigurno će oduševiti publiku. Prve reakcije su već pokazale da se publika sa nestrpljenjem iščekuje ovaj duet.

Republika

Foto: ATA Images

Halid Muslimović i Lidija Vukićević veliki prijatelji

Halid se nedavno obratio medijima u Bosni, gde je govorio o porodici i pisanju medija o skandalu koji je zadesio njegov život. On je tada istakao da je nepravda nešto što ne voli.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Halidu ljubavnica Sonja zagorčava život godinama

Inače, Halid je pre nekoliko godina izjavio da je njegova bivša ljubavnica Sonja Bašić narko diler, kao i da živi od socijale u Australiji. Okružni sud iz Prijedora je pevača obavezao da Sonji uputi javno izvinjenje povodom toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading