"RAZVELI SMO SE UZ JUTARNJU KAFU" Voditelj stavio tačku na brak sa 25 godina mlađom suprugom!

Autor:

Zabava

26.10.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Zoran Pejic Peja nakon kraha braka sa pevačicom Zlatom Petrović, sa kojom ima sina, razveo se i drugi put od izvesne Dragane!

"RAZVELI SMO SE UZ JUTARNJU KAFU" Voditelj stavio tačku na brak sa 25 godina mlađom suprugom!

Foto: Instagram.com, Printscreen

Voditelj Zoran Pejić Peja obavestio je  javnost da se pre četiri meseca razveo od supruge Dragane sa kojom je bio sedam godina u skladnom braku. 

Foto: Instagram.com

Zoran i Dragana 

Kako ne bi izazivao buru u javnosti i navodio medije na insinuacije, Peja se oglasio na svom Instagram nalogu i rekao svima da je sa 25 godina mlađom Draganom i nakon razvoda ostao u dobrim odnosima.

Evo i zvanične objave sa moje strane, drage moje kolege novinari bili ste strpljivi. Želim da vas obavestim da već četiri meseca Dragana i ja ne živimo zajedno, rastali smo se – rekao je Peja.

Foto: Republika.rs/M. Gvero

Zoran Pejić

Voditelj kaže da među njima nema zle krvi, da su se rastali kao pravi prijatelji i drugari uz kafu i da su i danas u dobrim odnosima.

- Rastali smo se uz jednu kaficu, seli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari – zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/tag/zoran-pejic-peja/14422

Komentari (0)

Loading