VRELO IZDANJE JOVANE JEREMIĆ MUŠKARCE OSTAVLJA BEZ DAHA: Voditeljka se pojavila u BRUSU, svima popadale vilice kada su je videli!

Autor:

Zabava

24.10.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić napravila opštu pometnju!

VRELO IZDANJE JOVANE JEREMIĆ MUŠKARCE OSTAVLJA BEZ DAHA: Voditeljka se pojavila u BRUSU, svima popadale vilice kada su je videli!

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić, važi za jednu od najintrigantnijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni, a zbog njene prirodne lepote i harizme, muškarci ostaju bez daha. 

Jeremićeva je sada rešila da počasti svoje pratioce snimkom koji mnoge nije ostavio ravnodušnima.

Foto: Instaram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić Instagram

 

Jovana je iskoristila sunčan dan da provoza rolere, ali u nikad provokativnijem izdanju.

- O rođendanskoj žurki kraljice šera će se pisati narednih sedam dana. Crveno slovo u kalendaru muškaraca - napisala je Jovana Jeremić na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

 

Jovana je na sebi imala plavi komplet - uske helanke i top, koji je skroz sputila, pa je delovalao kao da ga i nema na sebi, jer je njen crni brusthalter bio u prvom planu.

Voditeljka je svojim stajlingom privukla veliku pažnju javnosti, te su se ljudi okretali za njom dok je vozila rolere stazom, a ima i onih koji su se hvatali za glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

25.10.2023 00:41

Tesko je biti pametan a lako budala