MLADENOVIĆKIN BIVŠI PROGANJAO I ZADRUGARKU: Otkrivamo ŠOK detalje, noću je UZNEMIRAVAO, bila u STRAHU da ga sretne!

Autor:

Zabava

24.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Mitić progovorila za Republiku o bivšem dečku Aleksandre Mladenović!

MLADENOVIĆKIN BIVŠI PROGANJAO I ZADRUGARKU: Otkrivamo ŠOK detalje, noću je UZNEMIRAVAO, bila u STRAHU da ga sretne!

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Aleksandra i Stefan

Pevačica Aleksandra Mladenović i njen bivši dečko Stefan Čečar (24) sinoć su se našli u centru skandala. Pevačica ga je prijavila policiji zbog pretnji i nasilja, a on je priveden nakon što je prekršio zabranu prilaska. 

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Stefan Čečar

 

Kako Republika saznaje, Aleksandra nije prva poznata ličnost sa kojom je Stefan želeo da ima kontakt. Naime, Republika je došla do saznanja da je Stefan i bivšoj zadrugarki Jeleni Mitić slao poruke, kao i da je želeo da odlazi kod nje u Beč, što je sve šokiralo. 

Foto: Instagram.com

Jelena Mitić Instagram

 

Kako saznajemo od izvora bliskog Jeleni, Stefan joj je pisao poruke, zvao je noću, a onda kada je shvatila u kom smeru odlazi njihova relacija, ona je odlučila da ga blokira, kako bi našla svoj mir, jer je počeo sve da joj smeta. Tim tragom smo kontaktirali Jelenu, koja nam je sve potvrdila i progovorila o svim detaljima:

- Pročitala sam objavu na portalima da se piše o tome, stvarno sam se iskreno šokirala kada sam pročitala kroz šta je prošla devojka - započinje Jelena za Republiku i nastavlja:

Foto: Instagram.com

Jelena Mitić Instagram

 

- Dečko sa kojim je jelte, Aleksandra Mladenović bila u vezi, do pre mesec dana me je zvao i pisao poruke, nudio mi je vezu, čak je nudio i da dođe u Beč kod mene, pa mi je to bilo sumnjivo i nisam pristala na to. Bilo je dosta komunikacije između nas, zvao me je, pisao čak i u gluvo doba noći, a shodno mom poslu koji obavljam, ja nisam mogla da sve ispratim, pa sam prekinula kotakt, što on nije želeo da prihvati. Sve je to trajalo nekih mesec dana, kako sam i rekla, pa da bi sve prestalo, ja sam odlučila da ga blokiram, jer nisam više želela da imam takvu osobu! Samo mi je drago što ga je prijavila policiji, jer ja sam se plašila da on stvarno može da dođe, ne bi mi bilo svejedno, ko zna šta bi se desilo - završava Jelena za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading