NAŠOJ PEVAČICI PREMINUO SUPRUG, ONA ZAVRŠILA U DEPRESIJI: Poslednje reči koje joj je uputio LEDE KRV U ŽILAMA i dalje joj odzvanjaju u glavi!

Autor:

Zabava

23.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Đurišić svojevremeno ispričala je kroz kakvu tešku borbu je prošla nakon gubitka supruga!

NAŠOJ PEVAČICI PREMINUO SUPRUG, ONA ZAVRŠILA U DEPRESIJI: Poslednje reči koje joj je uputio LEDE KRV U ŽILAMA i dalje joj odzvanjaju u glavi!

Foto: Republika

Pevačica Snežana Đurišić srećna je u ljubavi sa Vanjom Miloševićem, poznatim beogradskim ginekologom. Četiri godine pre toga prošla je kroz strašnu bol. Muž Snežane Đurišić preminuo je iznenada, a ona je godinu dana plakala za njim.

Snežana je u braku sa harmonikašem Slobodanom Gvozdenovićem provela 36 godina. Kako je ispričala nije joj se dopao na prvi pogled. Ipak, on je bio uporan, uspeo je da je osvoji pa su se venčali kada je ona imala samo 18 godina. Ubrzo su zasnovali i porodicu, dobili su ćerku Maju i sina Marka.

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

 

Njihov brak je bio stabilan, a imali su samo jednu krizu posle 11 godina zajedničkog života. Uspeli su da je prebrode i živeli su srećno sve dok ljubav nije prekinula je njegova iznenadna smrt 2013. godine. Tragedija se dogodila u Beču, gde je pevačica imala nastup.

- Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: ‘Javi se’ i više ga nisam videla. Da stvar bude još surovija, i naša deca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Samo veče pre tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji treba prvi da ode s ovog sveta, pa da mu ja obećam da neću prestati da pevam. Sutra uveče ga nije bilo.Sigurna sam da je predosetio šta će se desiti. Deca su mi tada toliko pomogla da mislim da toga nisu ni svesni. Koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u trenucima najveće slabosti-, rekla je svojevremeno Snežana koja je nakon ovog velikog gubitka bila u depresiji.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Đurišić u Magazin in

 

- Ceo život se na mene sručio. Godinu dana nisam mogla da ne zaplačem na pomen imena mog muža. Znala sam da dok to ne prođe, da ne treba da idem negde. Onda sam se sa jednom koleginicom čula, koja je imala istu situaciju, i ona me je uputila na duhovnika. Uzela sam sve te podatke i tek posle mesec dana, kada me je uhvatio taj napad, okrenula sam oko 10 uveče telefon tadašnjeg monaha. Vodio se neki razgovor koga se ja ne sećam. Ali zanimljivo je da sam osetila olakšanje nakon tog razgovora. Imala sam i odlazak kod psihologa i nakon godinu dana sam osetila olakšanje - objasnila je jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading