VERILA SE COBIJEVA BIVŠA: Svi su očekivali svadbu sa reperom, a ona na LUDI KAMEN staje sa mlađim vaterpolistom!

Autor:

Zabava

21.10.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperova bivša iznenadila sve oglašavanjem na društvenim mrežama.

VERILA SE COBIJEVA BIVŠA: Svi su očekivali svadbu sa reperom, a ona na LUDI KAMEN staje sa mlađim vaterpolistom!

Foto: ATAImages, instagram.com/viconemanja/COBELIKS, pixabay.com

Popularni reper, pevač i muzički producent Slobodan Veljković Cobi i njegova devojka, srpska blogerka i inspicijent u pozorištu Jelena Nikolić, pre par meseci su raskinuli, iako su im svi predviđali svadbena zvona. Blogerka nije dugo samovala, već je uplovila u romansu s zgodnim, mlađim sportistom.

Republika

Foto: instagram.com/viconemanja, cobeliks, ATA

Cobi, Jelena Nikolić Cobeliks i Nemanja Vico

Kako se saznaje, Jelena, Cobijeva sada već bivša devojka, već neko je vreme u vezi sa dvadesetdevetogodišnjim vaterpolistom Nemanjom Vicom, od kog se navodno ne odvaja. Nemanja je, inače, rodom iz Kotora, igrao je za srpsku vaterpolo reprezentaciju, dok je poslednji rukometni klub u kom je bio angažovan "Radnički" iz Kragujevca, za koji više ne igra.

Jelena je sve iznenadila poslednjom objavom na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, gde se svima koji je prate pohvalila da ju je verio mlađi dečko, sa kojim već neko vreme cveta u ljubavi. 

Republika

Foto: Twitter.com

Verila se Cobijeva bivša devojka

Njih dvoje su zajedno pozirali za društvene mreže, a ona je okrenula prsten kako bi svi mogli da vide sjajnim detaljem koji krasi njenu ruku. Još uvek nije poznato kad će biti održano venčanje, a mnoge takođe i zanima kako na veridbu bivše devojke reaguje Cobi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading