REAGOVALE NADLEŽNE INSTUTUCIJE ZBOG MILETA KITIĆA: Ako se potvrdi da nema dozvolu, vodiće se postupak!

Autor:

Zabava

20.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Miletu Kitiću i Marti Savić brtuji čitava javnost, nakon navodog skandala ipsred njihove kuće.

REAGOVALE NADLEŽNE INSTUTUCIJE ZBOG MILETA KITIĆA: Ako se potvrdi da nema dozvolu, vodiće se postupak!

Foto: Printscreen RTV Pink

O Miletu Kitiću i Marti Savić bruji čitava javnost nakon što je na mrežama isplivala fotografija šokantnog prizora ispred njhovog doma. Kako se navodi, oni su ispred svoje kuće zauzeli regularno iscrtano parking mesto, tako što su postavili rampe sa pištalicom, što je mnoge razbesnelo, te se porodica poznatog folkera našla na meti kritika.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić

Posle štangli ispred kuće, sada otvoreno otimaju javno iscrtana parking mesta. Stavljaju rampe sa pištalicom da ne moraju ni da izleze iz kola. Ovo je konkretno porodica Kitić, tačnije kuća se vodi na ženu i ćerku Elenu Kitić -  stoji u objavi Ekostraže. Ono što je najviše sve iritiralo jeste člinjenica da pevač navodno ima garažu, te je ih hira i bahatosti postavio rampe sa pištalicom.

Iz komunalne inspekcije poručuju da će se voditi postupak protiv pevača ukoliko se dokaže da ih je on postavio, a da za to nem adozvolu.

Republika

Foto: instagram, ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić i Marta Savić

Dobili smo prijavu da su postavljene dve zapreke na dva parking mesta. Nemamo potvrdu da je to bilo ko izvršio, osim fotografije koja je stigla na naš službeni mejl - rekli su iz odeljenja za komunalnu inspekciju i otkrili da će se kontrola svakako izvršiti:

 

 

 - U postupku vanrednog inspekcijskog nadzora inspektor će izvršiti kontrolu i utvrditi lice koje je odgovorno za to, ko god to bio, da se zapreke uklone ako nemaju dozvolu. Ako se potvrdi da za to nema dozvolu, vodiće se postupak za uklanjanje - rekao je za Alo rukovodilac odeljenja za komunalnu inspekciju opštine Voždovac, Nenad Mitrović.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Miletom, kako bi nam prokomentarisao ovu informaciju, ali se na broj poznat redakciji i dalje ne javlja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading