NAŠU GLUMICU NAPUSTIO SIN, ONA VAN SEBE: Saznala da joj je dete spakovalo kofere i otišlo iz Srbije, otkrivena njegova lokacija!

Autor:

Zabava

20.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica sa suzama u očima otkrila kroz kakav period je prošla zbog deteta.

NAŠU GLUMICU NAPUSTIO SIN, ONA VAN SEBE: Saznala da joj je dete spakovalo kofere i otišlo iz Srbije, otkrivena njegova lokacija!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Gumica Ljubinka Klarić dobila je sina Kostu(13) sa Nebojšom Jovanovićem, finansijskim konsultantom koji živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državam. Budući da im brak nije uspeo glumica se vratila za Beograd, ali je sin nakon teškog perioda otišao da živi sa ocem, što njoj po svemu sudeći teško pada.

Republika

Foto: ATA Images

Ljubinka Klarić

Naime, Ljubinka je sada za domaće medije pričala o odvajanju od sina Koste, koji je nakon teškog perioda i borbe protiv zavisnosti od video igara, odlučio da se odseli iz Srbije i počne da živi sa ocem u Americi.

Sam dokaz da nismo u tom smislu vezani, posesivno, jeste da je Kosta otišao u Ameriku u junu kod tate i tamo upisao 8. razred i odlučio je da nastavi školovanje tamo. Grozno sam sve to podnela, još uvek podnosim, ali on je toliko srećan tamo - kaže glumica i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Ljubinka Klarić

Rekao mi je da nikada nije pripadao ovde i da zna da će mu tamo biti bolje. Otišao je, bilo je teško. Prvo nisam razumela, trebalo je da bude raspust, a on je upisao školu. Jako mi nedostaje, naravno, zato što smo bili usmereni jedno na drugo, a onda isključite taj trenutak roditeljske sebičnosti i kažete "Ko sam ja da mu stajem na put sreći?" - rekla je Ljubinka Klarić za "Novu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading