"TEŽAK DAN, MUKA MI JE" Toni Cetinski najdirljivijom porukom odao POČAST Tošetu Proeskom!

Autor:

Zabava

16.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Cetinski danas tuguje za svojim kolegom i prijateljem!

"TEŽAK DAN, MUKA MI JE" Toni Cetinski najdirljivijom porukom odao POČAST Tošetu Proeskom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Toni Cetinski se oglasio na društvenoj mreži Instagram povodom godišnjice smrti svog prijatelja i kolege, legendarnog Tošeta Proeskog. Emotivnom porukom odao je počast svom prijatelju.

- Dragi bratko, teška su ova vremena, ali nema predaje jer ništa nije toliko teško kao ovih 16 godina bez tebe. Toliko težak dan da mi je muka i tako svaki put kada se prisećamo tog kobnog jutra otkad te nema. Od dana kada si otišao ovde na zemlji je za nas koji smo te voleli neka vizija idealnog Sveta preko noći nestala. Živimo, volimo, radimo ali baš ništa nije isto bez tebe moj Toše, ništa. Uz tebe su i teški dani lakše prolazili. Sve je bilo lakše i sve je bilo moguće. Znam da si tu negde i bdiješ nad nama ali nedostaje tvoja fizička prisutnost i tvoj osmeh kao i tvoja reč i glas. Tvoj blagi pogled i ta tvoja zaigranost maloga deteta u telu odrasle osobe pune razumevanja za svakoga. Često pomislim da ne mogu više, ali onda iste sekunde daješ svoj znak. Ili se cuje tvoja pesma ili neko pošalje poruku vezanu za tebe koja ohrabruje i daje mi snagu da se podignem i krenem dalje. Nikada ti necemo moći dovoljno zahvaliti i nikada te nećemo prežaliti bratko moj. Tužna je svaka godišnjica tvog odlaska, tužan je svaki dan i svaki tren, ali moramo dalje živeti u nadi da ćemo se ponovo sresti - napisao Toni na svom Instagram profilu.

 

 

Toni Cetinski i Toše Proeski imali su jako prijateljstvo i jaku muzičku vezu koja je ostavila neizbrisiv trag u srcima njihovih obožavalaca. Toni je u svojoj poruci istakao koliko mu Toše nedostaje i kako je njegova smrt ostavila veliku prazninu u svetu muzike. 

Ovom emotivnom porukom, Toni Cetinski je još jednom potvrdio koliko ceni prijateljstvo i sećanje na Tošeta Proeskog. Njihova veza ostaje večna, a Toše će zauvek živeti kroz svoju muziku i u srcima svih koji su ga poznavali i voleli. Godišnjica Tošetove smrti podseća nas na veličinu talenta koji je prerano napustio ovaj svet, ali i na duboka prijateljstva koja nikada ne izbledi.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Toše Proeski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

17.10.2023 01:03

Tose je andjeo nas,takav se vise ne radja