SRPSKA PEVAČICA DOŽIVELA TRAGEDIJU U PORODICI: Nakon gubitka roditelja imala DEPRESIJU "BILO JE KOBNO"

Autor:

Zabava

16.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić otvorila dušu o porodičnoj tragediji!

SRPSKA PEVAČICA DOŽIVELA TRAGEDIJU U PORODICI: Nakon gubitka roditelja imala DEPRESIJU "BILO JE KOBNO"

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica Sanja Vučić priznala je da je prošla kroz veoma težak period, a bez ustezanja je pričala i o depresivnom ponašanju koje je imala tokom jedne emotivne veze.

Iako nikada ne priča o ocu i odnosu kakav su imali njeni roditelji, Sanja je po prvi put otkrilka detalje iz privatnog života.

- Nažalost otac mi je preminuo pre par godina - rekla je Sanja za "Blic".

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanja Vučić

 

Pevačica ne krije da joj je tokom odrastanja najviše značila podrška majke uz koju je uspela da prebrodi sve teške trenutke.

Mama je bila i otac i majka u dosta navrata. Majka je uvek bila majka, nikada mi nije bila drugarica - istakla je pevačica.

Vučićeva ne krije da je tokom života prolazila i kroz depresivne faze, a otkrila je i kako se osećala dok nije saznala da ima problem sa štitnom žlezdom.

Foto: D.Kadić

Sanja Vučić slike

 

- Konstantno sam osećala prisutnost neke sveobuhvatne tuge koja je bila neobjašnjiva niti je imala bilo kakvog povoda - iskreno je odgovorila Sanja za Informer koja je tada uplovila u vezu misleći da je problem u tome što je sama.

- Posle godinu dana te veze koja je bila isto u neku ruku kobna po mene i malo je rečeno turbulentna, počela sam da ispoljavam naznake depresivnog ponašanja. Kada je već došlo do trenutka da ne mogu da nađem u sebi snagu da živim, potražila sam stručnu pomoć - iskreno je rekla pevačica za pomenute medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading