POSLEDNJE TOŠETOVE REČI UPUĆENE MAJCI RAZARAJU DUŠU! Ovo joj je rekao pre nego što je zauvek napustio!

Autor:

Zabava

16.10.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko je Toše Proeski bio vezan za svoje roditelje, majku Domenika i oca Nikolu, govori i činjenica da je svuda pričao o njima i zahvaljivao im se što su ga izveli na pravi put.

POSLEDNJE TOŠETOVE REČI UPUĆENE MAJCI RAZARAJU DUŠU! Ovo joj je rekao pre nego što je zauvek napustio!

Foto: Instagram

Toše Proeski i majka

Čuveni makedonski pevač Toše Proeski tragično je izgubio život u 26. godini 16. oktobra 2007. godine, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Hrvatskoj. Vesti o njegovoj pogibiji potresle su ceo Balkan, a mnogi ni danas, 16 godina kasnije, ne mogu da se pomire sa velikim gubitkom.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Toše Proeski

Koliko je Toše voleo svoju majku Domeniku, o kojoj je svuda pričao, najbolje govori citat koji joj je posvetio za Dan majki.

- Setim se nje i ako ne mogu da odem do Kruševa da je vidim, preplavi me most ljubavi. Majka me je naučila da poštujem da volim, da verujem ljudima. Naoružala me je ljubavlju. Domenika ima pogled koji u sebi ima toliko topline, pa ljudi u njenoj blizini govore tiho. Posvećena je porodici i ima mnogo razumevanja za sitne ljudske gluposti. Srećan dan majki - napisao je Toše neposredno pred smrt.

Republika

Foto: Instagram

Srceparajuće Tošine reči upućene majci

 

Inače, Tošetovi roditelji nikada nisu preboleli smrt sina, a ovako su govorili pre par godina.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Toše Proeski i njegov vozač

- Šta da kažemo... Svake godine je tuga sve jača. Dani idu, a našeg sina više nema. Ostala nam je samo uspomena, sećanje na divno dete koje nas je zauvek napustilo. Neki kažu sudbina, a za nas utehe nema - poverio se otac prijatelju koji je želeo da ostane anoniman, dok reči Tošetove majke teraju suze na oč:

- On je moj anđeo koji sija sa neba. Moje sunce i svetlost. Život ovaj nema smisla bez njega - rekla je majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading