"UVEK ME SAHRANJUJU PO BOLNICAMA" Izjava Ljube Aličića uživo u emisiji tera JEZU U KOSTI, pevač otkrio ISTINU o zdravlju!

Autor:

Zabava

15.10.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Aličić našao se u centru skandala!

"UVEK ME SAHRANJUJU PO BOLNICAMA" Izjava Ljube Aličića uživo u emisiji tera JEZU U KOSTI, pevač otkrio ISTINU o zdravlju!

Foto: ATA Images

Pevač narodne muzike, Ljuba Aličić ne pojavljuje se često u medijima, a i kada odluči, za to ima razlog. Međutim, njegove izjave uglavnom budu šokantne, pa se o njima dosta priča i spekuliše. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ljuba Aličić

 

No, kako i sam ističe, na društvenim mrežama se često pojavi informacija da je preminuo, zbog čega se alarmira čitava javnost, pa i njegova porodica, koja je očigledno na to sada navikla. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ljuba Aličić

 

- Mene uvek sahranjuju, ja sam po njima stalno po bolnicama, ja ne mogu da zaklopim usta ljudima, ali Bože moj, ja kažem da sam živ i zdrav i dišem punim plućima, tako da sam to ja. Pisalo se da sam imao koronu i jesam imao, ali to je samo tada bilo. Posle toga je sve bilo u redu, sve je vitalno kod mene, radim kao i drugi pevači - rekao je Ljuba za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading