MILICA TODOROVIĆ ORGANIZOVALA VELIKO SLAVLJE: Okupila pola estrade, ova pevačica je zadužena za ATMOSFERU!

Autor:

Zabava

12.10.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica večeras slavi svoj 33. rođendan.

MILICA TODOROVIĆ ORGANIZOVALA VELIKO SLAVLJE: Okupila pola estrade, ova pevačica je zadužena za ATMOSFERU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevsčica Milica Todorović večeras je u jednom lokalu u centru Beograda proslavila svoj 33. rođendan. Ona je izabrala da se pojavi u elegantnoj kombinaciji, bela košulja i široke sive pantalone. Ona svake godine dovede atmosferu do usijanja, pa je sigurno da će tako vidi i ovom prilikom. 

Naime, među prvima na slavlje je stigla pevačica Ilda Šaulić, uz čiji nastup je Milica inače prošle godine proslavila svoj 32. rođendan, a sigurno je da će ona zapevati i večeras. Na rođendansku žurku zatim je stigao i Miličin kum i kolega Stevan Anđelković, a zatim i frizer Stevan Radivojević u društvu pevačice Marine Visković.

Kako Blic prenosi njoj će pevati Indira Radić.

Podsećamo, Milica je jednom prilikom govorila o svom životu i odrqstanju, kao i da se uvek družila sa dečacima, kao i da se neretko tukla, a onda se prisetila i kada je drugu iz odeljenja ciglom razbila glavu kako bi mu se osvetila jer ju je zadirkivao. 

- Negde u petom razredu nisam davala na sebe, tu je bio neki preokret. Bila sam prava muškarača, samo sam se sa dečacima družila. Kad je bilo ono vreme da deca skreću pažnju na sebe tako što te gađaju gumicama, olovkama... Jedan dečko me je gađao i dobio je ciglu u glavu, ali ne ponosim se time. Tukla sam se non stop, ali nikada nisam dobijala batine, uglavnom su drugi ili na ušivanje - nasmejala se pevačica i otkrila kako je došlo do takmičenja u ''Zvezdama Granda'':

- Mama me je odvela na audiciju iako sam ja rekla da želim da pevam samo stranu muziku. Jedinu pesmu koja sam znala sam i pevala, ja sam prošla i tako je krenulo. Bila sam sedmi razred, pakovala sam se za školu i zvao me je Saša Popović i ja sam ispustila knjige. Sve ostalo je istorija - ispričala je pevačica za Grand.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading