SAŠA POPOVIĆ PREDVIDEO NJEGOV USPEH: Darka Lazića odbili na prvoj audiciji, a onda je usledio ŠOK - ovu rečenicu nikad neće ZABORAVITI!

Autor:

Zabava

12.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je poznati folker započeo svoju karijeru.

SAŠA POPOVIĆ PREDVIDEO NJEGOV USPEH: Darka Lazića odbili na prvoj audiciji, a onda je usledio ŠOK - ovu rečenicu nikad neće ZABORAVITI!

Foto: ATA Images

Pevač Darko Lazić prethodnih godina važi za jednog od najtraženijih folkera na estradi, a svoju karijeru započeo je u takmičenju "Zvezdama Granda"

Međutim, retko ko se seća da je Datko dva puta bio na audiciji kod Saše Popovića. Prvi put je bio u Šapcu 2007. godine, kad nije prošao u dalje takmičenje. Godinu dana kasnije on se opet pojavio i imao mnogo više sreće. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić

Iako je došao na audiciju sa samo 16 gdina Darko je već imao izgrađenu boju glasa i odmah je sve oduševio kad je na udiciji pevao hitove Ace Pejovića i Nikole Rokvića i njegov talenat je odmah prepoznala publika, koja ga je nagradila velikim aplauzom. 

- Uzmite autogram već sada od njega, posle će biti kasno – rekao je Saša tada.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Darko Lazić na audiciji "Zvezda Granda"

Izgleda da je direktor Granda bio u pravu kada je Darko u pitanju, pa mladi pevač i danas važi za jednog od najboljih pevača narodne muzike, ali i jednog od najztraženijih na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading