NAŠA PEVAČICA ŽIVELA KOD OŽENJENOG KOLEGE U STANU: U javnosti ima IDILIČAN BRAK, a sad sve isplivalo na videlo!

Autor:

Zabava

10.10.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala istina na videlo o Aci Pejoviću!

NAŠA PEVAČICA ŽIVELA KOD OŽENJENOG KOLEGE U STANU: U javnosti ima IDILIČAN BRAK, a sad sve isplivalo na videlo!

Foto: ST/N. Pančić

Aco Pejović

Pevačica Vanja Mijatović je 2013. godine doživela saobraćajnu nesreću od koje se mesecima oporavljala, a kako je došlo do toga i šta se tačno dešavalo nakon prve operacije.

Foto: TV Pink/printscreen

Vanja Mijatović

 

U tom periodu ona je živela sa koleginicom Andreanom Čekić u stanu popularnog pevača Ace Pejovića koji se nalazi na Bežaniji.

Foto: Republika.rs

Vanja Mijatović slike

 

Kada smo potpisale ugovor sa Grandom, poklopili su nam se planovi, ona je predložila da živimo zajedno, iznajmile smo stan od Ace i Bilje, i kada mi se desio taj udes oni su mi izašli u susret što se tiče kirije. Ja volim Andreanu, njen duh, prijala mi je zaista, ja ne mogu sa svakim da živim, čak ni da sedim sa nekim ko mi ne prija. Sklanjam se od negativnih energija, pitali su nas da li smo se svađali, ali nije bilo toga. Delile smo poslove, jedan čil odnos, lagan, sve je moglo i ništa ne mora. Kad se sretnemo uvek kažem da mi nedostaje ono vreme kada smo živeli zajedno - ispričala je Vanja az beogradske medije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading