NAŠA PEVAČICA NAPRAVILA DRASTIČNU ODLUKU: Kaja Ostojić otkrila NAJVEĆU GREŠKU, a samo OVAKO može da je ispravi!

Autor:

Zabava

10.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odlučila da skine tetovažu koju ima preko celih leđa.

NAŠA PEVAČICA NAPRAVILA DRASTIČNU ODLUKU: Kaja Ostojić otkrila NAJVEĆU GREŠKU, a samo OVAKO može da je ispravi!

Foto: printscreen/RTVPink

Trend tetoviranja tela odavno je uzeo maha, a njemu nije odolela ni pevačica Kaja Ostojić koja je svojevremeno uradila tetovažu preko celih leđa koju želi da skine.

 

Naime, pevačica je svoje telo ukrasila sa nekoliko slika, međutim granu bršljena koja se proteže duž kičme ne želi više da ima o čemu se sada javno oglasila.

Ne znam da li se sećate moje prelepe tetovaže koju sam u jednom čudnom periodu života uradila preko celih leđa. E, sada je došao trenutak da ista ode u istoriju, a prvi korak ću napraviti danas. Držite mi fige i mislite na mene jer će ovo biti jedan jako ozbiljan poduvat jer sam se istetovirala preko celih leđa i sada odlučila da je skidam – objasnila je Kaja razlog zbog koga skida tetovažu

Foto: kaja ostojic instagram

 

 

Inače, Kaja je nedavno priznala da joj je mnogo vremena trebalo da shvati da svoje obaveze i sebe treba da stavi ispred muškarca.

- Ljubav je trenutno u drugom planu, što ne znači da je nema, ali jednostavno sam se sada fokusirala na posao. Nisam spremna više na neke kompromise, bitno mi je da nema neke tenzije. Strašno je bitno biti srećan i imati vremena za sve stavri koje voliš u životu. Ljubav nije odricanje i nije recimo da se ja odreknem posla zbog muškarca. Trebalo mi je četrdeset godina da to shvatim, ali nikad nije kasno – zaključila je pevačica za Grand. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading