VODITELJKA PINKA U VRUĆIM PANTALONICAMA, A NA GRUDIMA SAMO JEDNA RUŽA: Ovaj prizor nije za one sa slabim srcem, pokazala noge, a detalj je svima zapao za oko!

Autor:

Zabava

09.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Jovanović napravila totalni haos na društvenim mrežama!

VODITELJKA PINKA U VRUĆIM PANTALONICAMA, A NA GRUDIMA SAMO JEDNA RUŽA: Ovaj prizor nije za one sa slabim srcem, pokazala noge, a detalj je svima zapao za oko!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Pink televizije, Milica Jovanović, izazvala je pravu buru na društvenim mrežama kada je objavila novu fotografiju na svom Instagram profilu. Naime, Milica je pozirala u vrlo provokativnoj kombinaciji koja je izazvala lavinu komentara.

Milica je poznata po svom jedinstvenom stilu i smelosti da istakne svoju ličnost kroz modu. Ovaj put, ona je otišla korak dalje i odabrala kombinaciju koja je istovremeno sofisticirana, seksi i pomalo drska. Njen izbor odeće bio je savršen balans između elegancije i provokativnosti, što je naišlo na oduševljenje njenih pratilaca.

 

 

Fotografija na kojoj Milica pozira u ovoj kombinaciji brzo je postala viralna. Komentari su se samo nizali, a većina njih bila je izuzetno pozitivna. Pratitelji su hvalili njen izbor odeće, ali i hrabrost da se usudi da nosi nešto tako provokativno.

“Prelepa si”, “Ova kombinacija ti savršeno stoji”, “Nikad bolje nisi izgledala”, samo su neki od komentara koje je Milica dobila. Bilo je i onih koji su se divili njenom samopouzdanju i hrabrosti da nosi ono što želi bez obzira na mišljenje drugih.

 

 

Ova fotografija nije samo pokazala Miličin smeo modni izbor, već je i potvrdila njenu popularnost među fanovima. Bez obzira na to što su neki komentari bili provokativni, većina njih bila je puna divljenja i podrške.

U svakom slučaju, Milica Jovanović još jednom je pokazala da je prava trendseterka na domaćoj sceni. Njen smeo modni izbor sigurno će inspirisati mnoge da se usude da istraže svoj stil i pokažu svoju jedinstvenost kroz modu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

10.10.2023 05:31

Slatka i normalna devojka