LEPA BRENA NA GEJ VENČANJU SRBINA I HRVATA: Pevačica zapalila na špansko ostrvo, ovo su svi DETALJI!

Autor:

Zabava

07.10.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica posetila špansko ostrvo Palma de Majorka, kako bi prisustvovala gej venčanju!

LEPA BRENA NA GEJ VENČANJU SRBINA I HRVATA: Pevačica zapalila na špansko ostrvo, ovo su svi DETALJI!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Pevačica Lepa Brena trenutno se nalazi na ostrvu Palma de Maljorka gde se, kako saznaje "Informer", održava dvodnevna svadba jednog Srbina i jednog Hrvata. Kako dalje navode, Beograđanin koji godinama unazad živi u Španiji staje na "ludi" kamen sa svojim partnerom, arhitektom iz Hrvatske, nakon skoro deceniju duge veze.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lepa Brena

Brena je na ostvro stigla juče kako bi prisustvovala žurki zagrevanja pred ceremoniju koja se održava nadas. Pevačica je danas na ručku uživala sa rodbinom mladoženja i njihovim najbližim prijateljima, a uskoro kreću pripreme za intimno venčanje.

Lepa Brena je nedavno nastupala sa Aleksandrom Prijović na njenom drugom koncertu u beogradskoj Areni, gde je zajedno sa njom zajecala na bini, dok su izvodile pesmu "Poželi sreću drugima". Nakon toga izvele su pesmu "Boliš i ne prolaziš", koju je napisao Filip Živojinović, a zatim sa Dejanom Kostićem otpevali Brenin hit "Ja sam Jugoslovenka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading