PRIJA PREŠIŠALA BRENU I CECU: Aleksandra obara sve rekorde s koncertima, Hrvati joj se KLANJAJU!

Autor:

Zabava

05.10.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je u Zagrebu zakazala i četvrti koncert, a u sarajevskoj Zetri je oborila rekord s dva nastupa, što nije uspela ni grupa Bijelo dugme.

PRIJA PREŠIŠALA BRENU I CECU: Aleksandra obara sve rekorde s koncertima, Hrvati joj se KLANJAJU!

Foto: Republika.rs, ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović pustila je u prodaju karte i za četvrti koncert u Zagrebu, a kako je zakazala još nastupa po gradovima širom regiona, sad je zvanično prešišala svekrvu Lepu Brenu i koleginicu Cecu Ražnatović! Aleksandra je posle tri krcate beogradske Arene najavila nastupe u Zagrebu i sarajevskoj Zetri, a prva je pevačica koja je u ovom gradu uspela da rasproda dva datuma, što nije pošlo za rukom ni grupi Bijelo dugme. Za razliku od nje, Brena je pre nekoliko godina rasprodala dve Arene u Beogradu, dok nije bilo interesovanja za otvaranje i trećeg koncerta. U isto vreme, Ceca je po regionu nizala koncerte, ali mahom po jedan u većim gradovima.

Foto: ATA Images

Lepa Brena

 


- Verovala sam da će sve biti dobro sa zagrebačkom arenom, ali ovo je stvarno čudo šta se desilo s prodajom karata i terminima, a četvrti koncert stvarno nisam očekivala. Mnogo mi je drago što ćemo da se družimo i već sad me puca neverovatan adrenalin. Nakon toliko poziva prijatelja, saradnika i poruka obožavalaca, morala sam da se odlučim i za četvrtu arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora jer su unapred rezervisani, tako da će se novi koncert održati 4. 12, četvrto veče zaredom. Iskreno, teško je raditi četiri dana zaredom, ali ja ću se potruditi da svako veče bude kao prvo. Daću sve od sebe i više nego što iko misli da mogu - rekla je pevačica, pa je pomenula i druge gradove:

Foto: Ceca music, ST/Vladimir Lukić

Aleksandra i Ceca

 


- Tu je i divno Sarajevo i posebno sam srećna što ću u ovom gradu pevati dve večeri. Otvorili smo dva koncerta u Zetri, a čula sam da je tu oboren rekord jer sam prva s dva termina.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ceca Ražnatović

Prijovićka je skoro objavila datume i za koncerte na jugu Srbije, pa će tako sada, umesto jednog, imati dva koncerta u Nišu, u hali Čair, koju je prethodno napunila njena koleginica Milica Pavlović.

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović

 


- Dva termina smo otvorili i u Nišu čim sam čula koliko je interesovanje. Volim druženje s publikom i to mi da toliko energije da umor maltene i ne osećam. Jedva čekam da zapevam, a nadam se da ćemo posle toga objaviti i dalje termine za gradove u kojima nisam bila - poručila je Aleksandra.


Inače, Aleksandri čestitke stižu sa svih strana, a u komentarima na Instagramu kolege s estrade joj redom čestitaju na obaranju rekorda s nastupima.


Prija: Imam utisak kao da sanjam


Aleksandra je posle tri koncerta u beogradskoj Areni ispričala da joj sve deluje kao da sanja, te i da je pre nego što je kročila na estradu maštala o tome da napravi koncerte kakve ima danas.


- Sećam se da sam s majkom prolazila pored Arene i rekla: "Mama, zamisli da ovde jednog dana zapevam." Toga sam se setila kad smo sve ovo spremali, zato i jesam preplakala na bini. Bilo je baš emotivno, ali ovo je nešto što se pamti ceo život - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading