SVI SE PITAJU GDE JE BIO BOBA ŽIVOJINOVIĆ: Evo zbog čega nije došao ni na jedan koncert snajke Aleksandre Prijović!

Autor:

Zabava

07.10.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno zbog čega Filipov otac nije došao da podrži snajku!

SVI SE PITAJU GDE JE BIO BOBA ŽIVOJINOVIĆ: Evo zbog čega nije došao ni na jedan koncert snajke Aleksandre Prijović!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nedavno je održala tri koncerta u beogradskoj Areni, koju je ispunili da poslednjih mesta. Ni na jednom od tri koncerta nije prisustvovao njen svekar Boba Živojinović, što je mnoge zaintrigiralo.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Boba, Filip i Viktor

Kako domaći mediji pišu, Boba nije došao na koncerte jer je bio u Americi. On je već 21. septembra sa sinom Viktorom otputovao u Majami, a iako se Viktor vratio u Srbiju samo kako bi došao na koncert, Boba to nije učinio jer u Majamiju renoviraju vilu koju imaju godinama unazad.

- Boba fizički nije bio u Srbiji u vreme koncerata, bio je u Majamiju, i to je jedini razlog zbog kojeg nije došao. Tamo se renovira kuća i neko je morao da bude prisutan. Nema nikakve intrige, razlog je taj - kaže izvor "Telegrafa".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Viktor Živojinović

Podsetimo, Viktor je posetio drugi koncert koji je Aleksandra održala, a na kom je pevala i Lepa Brena. Viktor je snajki spremio buket cveća, a Aleksandru je podržala i majka Filipa Živojinovića, Bobina bivša supruga Zorica Nakić.

Republika

Foto: Vladimr lukic

Zorica Nakić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading