LICE ANE NIKOLIĆ PONOVO U KRATERIMA! Uznemirujuće izdanje pevačice, nove ožiljke pokušala da sakrije mrežicom (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.10.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako izgleda lice Ane Nikolić, ima nove fleke!

LICE ANE NIKOLIĆ PONOVO U KRATERIMA! Uznemirujuće izdanje pevačice, nove ožiljke pokušala da sakrije mrežicom (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica Ana Nikolić se prethodne večeri pojavila na rođendanu svog prijatelja, frizera Stevana Radivojevića, koji se održao u jednom luksuznom, prestoničkom hotelu, a na sebi je imala crnu toaletu i kožnu jaknu, dok je lice sakrila iza tamnih naočara i mrežicom, koja joj je padala sa kose. Međutim, kada je modni detalj sklonila sa svog čela, jasno se moglo videti da nekadašnja muzička zvezda i dalje ima problema sa kožom.

Naime, dok je davala intervju, Nikolićeva je povukla mrežicu sa čela, a kamera je uhvatila uznemirujuće fleke u tom predelu lica, te se svi pitaju da li pevačica ponovo ima problem sa kraterima i živim ranama, kao što je to nedavno bio slučaj, kada je javnost ostala zabezeknukta njenim izgledom.

Podsećanja radi, Ana Nikolić se početkom jula ove godina našla u centru skandala kada je u javnosti isplivao njen šokantni snimak na kojem se jasno vide žive rane na njenom licu, zbog kojih je u kritičnom stanju završila na jednoj kožnoj klinici, ekskluzivno je pisala Republika.

Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora - govorila je Ana i pokazivala kratere na licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading