VODITELJKA PINKA OSTAVILA PORUKU, PA NAPUSTILA SRBIJU: Maja Manojlović donela ŠOK ODLUKU, sad je sve jasno!

Autor:

Zabava

05.10.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Manojlović napustila Srbiju!

VODITELJKA PINKA OSTAVILA PORUKU, PA NAPUSTILA SRBIJU: Maja Manojlović donela ŠOK ODLUKU, sad je sve jasno!

Foto: Instagram.com

Voditeljka televizije Pink Maja Manojlović napustila je Srbiju, što je objavila i na Instagram profilu, te objasnila zašto je donela tu odluku. 

Naime, voditeljka ružičaste imperije otkrila je da je otputovala na jedan prestižni modni događaj, koji za nju predstavlja važan dan, budući da je ona poznata i kao jedna od izdvojenih dama sa estradnog neba koja drži do svog izgleda i istančanog stila. 

Foto: Instagram.com

Maja Manojlović Instagram

 

- Vreme je za najveći modni regionalni događaj - napisala je Maja na Instagramu. 

Podsetimo, Maja nedavno progovorila u emisiji ,,Magazin in" o roditeljima:

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Manojlović Instagram

 

Moji roditelji su bili u vrlo srećnom i lepom braku dugom 37 godina. Moja majka je do kraja svog života najviše volela svog muža. To nam je rekla i na samrti, meni i mom bratu. Ja sam kasnije otišla pod Ostrog i razgovarala sam sa duhovnikom i upitala sam ga: "Kako je moguće da je moja majka rekla da je više volela svog muža nego svoju decu?". On mi je rekao: "Pa, to je sasvim normalno. Voli se Bog, pa se voli muž, jer on je njoj dao decu, pa se vole deca, jer deca dođu i vi ih iznederite i oni odu iz vašeg života". Tada sam shvatila poentu! Nema, dakle griže savesti u smislu zapostavljanja dece, ako si okrenuta suprugu - ispričala je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading