PRVA FOTOGRAFIJA LUNE ĐOGANI SA TEK ROĐENOM ĆERKOM: Osvanuo zajednički selfi, ovaj prizor će vas rasplakati!

Autor:

Zabava

04.10.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković posetio je Lunu i ćerku u porodilištu, osvanuo prvi zajednički selfi.

PRVA FOTOGRAFIJA LUNE ĐOGANI SA TEK ROĐENOM ĆERKOM: Osvanuo zajednički selfi, ovaj prizor će vas rasplakati!

Foto: ST/N.MUTIĆ

Luna Đogani Marko Miljković

Pevačica i pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", Luna Đogani, porodila se danas u jutarnjim časovima i na svet donela devojčicu, kojoj je zajedno sa svojim suprugom Markom Miljkovićem odlučila da dodeli ime Lana.

Inače, ime Lana originalno je slovensko ime i može se smatrati skraćenicom od brojnih "dužih" ženskih imena. Kako navode brojni pisani izvori, ovo vlastito ime potiče i iz naših krajeva, odnosno iz slovenske grupe jezika, te se smatra da označava "plodno, široko polje lana", mada postoje i teorije da je irskog porekla i da u prevodu znači "mirna".

Republika

Foto: youtube.com/Sikter Tube

 

 

Marko Miljković je prekinuo slavlje u stanu, pa se uputio ka porodilištu, kako bi posetio suprugu i ćerku, a ubrzo je na profilu Lune Đogani osvanuo prvi zajednički selfi:

- Ćao, ja sam Lana Miljković, rođena sam 04.10.2023 u 09:00h ! Naša Lana je u našim rukama i šta bih mogla više da poželim, samo zahvalnost Bogu na svemu što nam je pružio! Bićeš najvoljenija na svetu, i sigurna sam ćeš imatu najbolju sestru na svetu! Fali nam naša prva buba - napisala je Luna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Жика

04.10.2023 15:45

А ко јој је направио?