POZNATI PEVAČ PREDLOŽIO DESINGERICI DA URINIRA NA PUBLIKU: Podržao javno skandaloznog repera, osvanula ŠOK PORUKA!

Autor:

Zabava

02.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama jedan komentar privukao je veliku pažnju.

POZNATI PEVAČ PREDLOŽIO DESINGERICI DA URINIRA NA PUBLIKU: Podržao javno skandaloznog repera, osvanula ŠOK PORUKA!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Desingerica

Reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica poznat je po svom skandaloznom ponašanju, na koje niko ne može da ostane ravnodušan. Reperovi nastupi postali su jako česta tema za komentarisanje, otkako su se pojavili video-snimci na kojima svoju publiku poliva alkoholnim pićima, gađa nošenim čarapa i udara patikama po glavi. 

Republika

Foto: Republika.rs

Desingerica

Njegovi fanovi su više puta istakli da uživaju u svkaom trenutku na njegovim nastupima i da nemaju problem sa čudnim stvarima koje radi, za koje mnoge javne ličnost smatraju da nisu primerene. Povodom Desingericinog ponašanja oglasio se i muzičar Baki B3, koji je javno progovorio o njegovim nastupima i dao mu čudan savet, koji je naišao na raznovrsne komentare.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Baki B3

- Bravo dečko, samo rokaj, ali ubuduće na jednom od nastupa obavezno, moj savet ako budeš video ovu poruku, izvadi pitona i isp*šaj se po publici bukvalno više će te voleti. Oni to vole. Što si veći kreten i budala imaš prođu. to publika voli zato p*šaj po njima - napisal je pevač Baki B3  u komentaru ispod reperove objave na društvenoj mreži  Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Baki B3 se javno obratio Desingerici

Desingerica na ovo još uvek nije odgovorio, ali je poznato da reper putem svog storije uglavnom reaguje na sve što njegove kolege pričaju i pišu o njemu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Branko

02.10.2023 21:18

Bolesnik mali isfeminizirani