U OVU DEVOJKU JE LAUŠEVIĆ BIO ZALJUBLJEN DO UŠIJU: Odnos sa njim doneo joj je uzbudljive obrte, a evo kako sada govori o Žarku!

Autor:

Zabava

26.09.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica ističe da o ovome nije mogla ni da sanja, od Lauševića je naučila mnogo.

U OVU DEVOJKU JE LAUŠEVIĆ BIO ZALJUBLJEN DO UŠIJU: Odnos sa njim doneo joj je uzbudljive obrte, a evo kako sada govori o Žarku!

Foto: Tanjug

Žarko Laušević

Domaća publika uživa u nastavku serije "Kalkanski krugovi", a druga sezona donosi uzbudljive obrte, neočekivane akcije, ali i nove likove koji se upliću u priču. Jedna od njih je i Paulina Manov, koja je stigla kao pojačanje u drugoj sezoni. Ona igra Magdalenu, ženu iz Australije u koju je bio zaljubljen Velibor (Žarko Laušević) i koja mu je rodila sina Petra (Lazar Nikolić). Paulina je otkrila i kako je raditi sa čuvenim Žarkom Lauševićem.

Republika

Foto: ATA Images

Žarko Laušević

 


 - Najviše sam scena imala sa Žarkom Lauševićem i to je za mene bila velika privilegija i zadovoljstvo. Iskreno, nisam mogla da zamislim da ću s njim raditi. On je jedan od naših najvećih glumaca. Mnogo sam naučila iz te saradnje - istakla je ona za Kurir.


- Privilegija je igrati u "Kalkanskim krugovima" jer nemate uslove i priliku da radite ovako nešto u Srbiji.

Republika

Foto: youtube.com/PRVA

Žarko Laušević

 

Inače, Žarko Laušević je do nedavno bio na bolničkom lecenju, zbog čega je poslednje kadrove serije morao da snimi iz bolničkog kreveta i to samo audio-putem jer su doktori smatrali da bi mu bilo previše naporno da stane pred kamere. Kako je Republika prva pisala, glumca je dao sve od sebe da posao završi kako treba.


- Uprkos bolesti, Laušević ne odustaje od snimanja. On po svaku cenu insistira da nastavi da radi. Ne želi da se preda, već daje sve od sebe da pobedi bolest - rekao je za Republoiku upućeni izvor.


Podsećamo, Laušević je pre hitne hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena, te su producenti došli na ideju da preostale kadrove snime pomoću mobilnog telefona, odnosno da se u njima samo čuje glumčev glas, jer su doktori naložili da se ne napreže previše.

Republika

Foto: Youtube.com/PRVA, Shutterstock

Žarko Laušević

 

- Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni se Laušević ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački. Kada su završili razgovor, njegov kolega s kojim je obavio posao je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i pokoja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno - otkrio je izvor za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading