DRAMA U AVIONU, HITNO SIŠAO SA LETA! Aca Sofronijević pukao 2.000 evra, sve mu saopštili na KRAJU!

Autor:

Zabava

26.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Sofronijevic otkrio kakvu dramu je doživeo zbog prekinutog leta za Sarajevo usled nevremena.

DRAMA U AVIONU, HITNO SIŠAO SA LETA! Aca Sofronijević pukao 2.000 evra, sve mu saopštili na KRAJU!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aca Sofronijević

Kako saznaje naš portal poznati harmonikaš Aleksandar Sofronijević doživeo je dramu u avionu na letu za Sarajevu, koji je usled velikog nevremena vraćen na Beogradski aerodorom, a da bi stigao na zakazan nastup, Sofra se sa svojim bendom smestio u nekoliko taksija, kako bi, poput pravog profesionalca, stigao na tezgu.

Foto: ATA Images

Aleksandar Sofronijević

 

Prema našim saznanjima harmonikaš je za ovu neplaniranu putešestviju iskeširao 2000 evra za četiri taksija koji su prevezli njegov višečlani bend, što je on i potvrdio za naš portal. Sofra je za Republiku otkrio detalje jednog, na oko običnog dana, koji se pretvorio u jako stresan, ali sa srećnim krajem  

- Imali smo zakazan nastup u Sarajevu, jedan naš drugar je slavio 40- rođendan, krenuli smo normalno avionom, počelo je nevreme, taman kad smo bili iznad Sarajeva, rekli su da avion ne može da sleti i vratili nas nazad za Beograd. Nisam imao puno vremena da razmišljam. Odmah smo uleteli u četiri taksija i krenuli za Sarajevo. Slavlje je bilo zakazano u 18 sati, mi smo stigli tek u 23 sata i napravili feštu koja je trajala do 6 ujutro. Žurka je bila na Jahorina i zaista je bilo fenomenalno. Svi su bili u fazonu isplatilo se čekanje, ali nije bilo do nas, sve je dobro što se dobro svrši - rekao je Sofra.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ludipop

27.09.2023 21:39

Neka ste javili za tu “Acinu” (vi srbijanci volite da tepate) “dramu”….,a kako je bilo pilotima to nema veze….