BOMBA BAČENA NA KLUB U KOM JE PEVALA MAJA BEROVIĆ: Pevačica se HITNO OGLASILA, pa progovorila o svemu!

Autor:

Zabava

23.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović progovorilao bombi koja je bačena na klub u kom je poslednja nastupala.

BOMBA BAČENA NA KLUB U KOM JE PEVALA MAJA BEROVIĆ: Pevačica se HITNO OGLASILA, pa progovorila o svemu!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Maja Berović nedavno je gostovala u emisiji ,,Amidži šou", a samo nekoliko minuta pre početka uživo prenosa, ona je pred kamerama Pink televizije progovorila o bombi koja je bačena na klub u Zagrebu, u kom je ona poslednja nastupala. 

Maja se na samu pomisao da je bačena bomba, šokirala, te nije krila da joj nije svejedno nakon informacije koju je čula od reportera.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Berović

 

- Ja sam šokirana, prvi put sam sada to čula, ja jako volim Zagreb, šokirana sam da je došlo do nekakvog incidenta - rekla je Maja. 

Podsetimo, kako je Berovićeva otkrila, njen organizam je nakon porođaja napala bakterija zbog koje je morala da bude operisana čak pet puta, a lekari su u jednom trenutku razmatrali i opciju da joj amputiraju nogu do kolena.

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Berović Amig show

 

Da, imala sam ozbiljan zdravstveni problem. To su verovatno svi mislili, s obizom da je zaista o tome nisam pričala, jer generalno nisam bila osoba koje je svoj privatni život i lične probleme preterano iznosila u javnost, te su svi, pa čak i moji fanovi, pomislili da sam se samo umorila od muzike i svega toga što ona nosi. Imala sam ozbiljan problem, mislila sam u jednom trenutku da ću morati da odustanem od svog posla i muzike, jer se to zaista od jedne bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru - priznala je pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading