FIDEL KASTRO PAO NA NJENU LEPOTU: Tašta Gorana Bregovića je važila za NAJLEPŠU Sarajku, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.09.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženana Sudžuku, supruga Gorana Bregovića, lepotu je nasledila od majke Bahre, koja je važila za najlepšu devojku u Sarajevu!

FIDEL KASTRO PAO NA NJENU LEPOTU: Tašta Gorana Bregovića je važila za NAJLEPŠU Sarajku, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Foto: Profimedia, ATAImages

Dženana Sudžuku, supruga Gorana Bregovića, se retko kad pojavljuje u javnosti. Njih dvoje su u braku od 1993. godine i dobili su tri ćerke. Dženana se bavila manekenstvom i važila je za jednu od najlepših devojaka u Sarajevu, a njenu lepotu nasledile su ćerke Ema, Una i Lula.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Goran Bregović

Da "krušna ne rađa jabuku", potvrđuje i izgled Bahre, Dženanine majke. Tašta poznatog muzičara i danas privlači ogromnu pažnju, a stare Sarajlije je znaju kao lepoticu na koju je "pao" i Fidel Kastro.

- Starije Sarajlije znaju da je Bahra Sudžuka bila najveća lepotica. Kada je jednom dolazio Fidel Kastro on je video kako je ona lepa i neko cveće su dali njemu i on je uzeo to ćvece i dao Bahri - ispričao je Milomir Marić svojevremeno.

Republika

Foto: Instagram.com/ENFANT1DIGO

Bahra Sudžuku

Njena unuka Una Bregović je svojevremeno na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa bakom, za koju mnogi kažu da je dama kakva se retko sreće. Na fotografiji je Bregovićeva tašta u kućnom izdanju, ali uredne frizure, sa diskretnom šminkom i nalakiranim noktima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lana USA

24.09.2023 04:54

Pišete o Bahri i njenoj ljepoti a na slikama vidimo Bregovića i Fidela