SEKU ALEKSIĆ PRIVELA POLICIJA: Svedočenje supruge poznatog KRIMINALCA šokiralo Srbiju!

Autor:

Zabava

21.09.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić privedena, svemu prisustvovala supruga opasnog momka sa ulice.

SEKU ALEKSIĆ PRIVELA POLICIJA: Svedočenje supruge poznatog KRIMINALCA šokiralo Srbiju!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić svojevremeno je bila privedena od strane policije na aerodromu, zbog lažne garderobe koju je nosila na sebi. Svemu je prisustvovala Milena Kačavenda, koja je ispričala sve detalje. 

Kako je istakla, Seka je tada morala da plati 2.000 evra kaznu, jer je nosila , fejk" torbu poznatog brenda. Policija joj je pre nekoliko godina prišla na aerodromu i izdvojili su je iz grupe, dok su čekali u pasoškoj kontroli, te su otkrili da nosi lažnu torbu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Seku Aleksić, kad su joj na granici uzeli torbu, to je bila čitava priča, kao da nosi fejk stvari, agenti Luj Vitona ima na svakom koraku. 2.000 kazna, da bi sprečili plagijate. Na aerodromu mogu da ti skinu i provere, provere serijski broj, ukucaju. Sekina torba je bila fejk i neko je nahvatao na aerodromu. To je bio blam veka, svi su gledali, nju izdvoje sa strane. Uglavnom, kad se vratila, mi smo čekali na pasoškoj kontroli, svi prošli, nje nema, neko od ljudi iz aviona, prišao sa značkama i rekli joj da se izdvoje da provere torbu. To je bilo 2.000 evra je bila kazna. Ti si kupio fejk stvar, oni se samo time bave - ispričala je Milena. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sv

22.09.2023 12:50

Cista laz... nikad mi niko nije prisao zbog plagijata....