OGLASILA SE MIRJANA MEMEDOVIĆ: Bivša supruga slavnog voditelja zablistala na VENČANJU njihove ćerke, pa PROGOVORILA!

Autor:

Zabava

18.09.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga Jovana Memedovića privukla je veliku pažnju na venčanju njihove ćerke Maše!

OGLASILA SE MIRJANA MEMEDOVIĆ: Bivša supruga slavnog voditelja zablistala na VENČANJU njihove ćerke, pa PROGOVORILA!

Foto: Instagram

Maša Memedović, ćerka voditelja Jovana Memedovića, izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Bogosavu Apostoloviću pre dva dana, a na venčanju se pojavila i Mašina majka Mirjana Memedović, Jovanova bivša supruga.

Mirjanin stajling je privukao veliku pažnju, a ona se oglasila nakon ćerkinog venčanja i podelila fotografiju sa svečane proslave.

- Od trenutka kada postaneš majka, najvažnija ti je sreća tvoje dece. Jer njihova sreća je i tvoja. Juče je bio emotivan dan, možda najemotivniji. Ovo je trenutak iščekivanja da se pojavi moja lepotica u belom. Možda izgledam opušteno, ali verujte da nisam - napisala je Mirjana dan nakon venčanja njihove naslednice.

Memedovićeva ćerka se bavi montažom i fotografijom, a ujedno je i jedna od naših influenserki koja širi prave vrednosti na društvenim mrežama.

Ćerka poznatog novinara i ekologa Jovana Memedovića, već je osvojila srca mnogih na društvenim mrežama. Njen modni stil odiše originalnošću, a njena sklonost ka kupovini u second-hand prodavnicama govori o njenoj štedljivosti i svestranosti.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/masamemedovic

Anđela i Bogosav

Maša je majstor u reciklaži i pretvaranju starih stvari u nove, pa je čak uspela da uz pomoć svoje bake transformiše staro ćebence u udobnu jaknu. Kada se odluči za kupovinu novih komada garderobe, preferira domaće dizajnere umesto skupocenih marki.

Možemo je nazvati kraljicom second-hand mode, ali i zaštite životne sredine. Pored toga što promoviše ne bacanje i čuvanje tekstila, čime doprinosi smanjenju zagađenja, Maša takođe podstiče svest o reciklaži drugih materijala kao što su plastika, staklo i karton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading