NEZAPAMĆENA PREVARA! LAGAO DA IMA LEUKEMIJU, NASANKAO I DVOJICU FUDBALERA: Moleći za pomoć uzeo više od 30.000 evra, pa kupio GOLF 7!

Autor:

Svet

18.09.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarnu akciju pokrenula je Robertova devojka, koja je zajedno sa njim učestvovala u prevari.

NEZAPAMĆENA PREVARA! LAGAO DA IMA LEUKEMIJU, NASANKAO I DVOJICU FUDBALERA: Moleći za pomoć uzeo više od 30.000 evra, pa kupio GOLF 7!

Foto: Printscreen

U Hrvatskoj je podignuta optužnica protiv Roberta Matalina i njegove devojke Doris Gregorine koji su od 2018. godine lagali i zavlačili narod da je Robert bolestan, te na taj način iznuđivali novac, prenosi Danica.hr.

Naime, Doris je pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za Roberta za kog su rekli da boluje od leukemije i da su potrebna sredstva za presađivanje koštane srži.

Republika

Foto: Printscreen

Robert Matalin, lagao da je bolestan

On je javno plakao kako boluje od leukemije i da mu je potreban novac za lečenje jer ne želi da mu dete ostane bez oca. Građani su se ujedinili i skupili oko pola miliona kuna.

Novac je uplatio i poznati fudbaler Vedran Ćorluka, ukupno 35.000 kuna, Zlatko Dalić 3000 kuna, kao i mnoge druge poznate osobe i preduzetnici.

Istraga je pokazala kako su ukupno prikupili oko 31.000 evra te tim novcem kupili novi automobil – VW Golf 7.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading