PREVARA KOJA MOŽE DA VAS KOŠTA ČITAVE UŠTEĐEVINE! Poznata banka na meti lopova, odmah se oglasili!

Autor:

Vesti

18.09.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna banka i njeni korisnici našli su se na meti prevaranata.

PREVARA KOJA MOŽE DA VAS KOŠTA ČITAVE UŠTEĐEVINE! Poznata banka na meti lopova, odmah se oglasili!

Foto: Profimedia, Pixabay.com

Na društvenim mrežama se pojavio profil koji koristi ime i logo jedne poznate srpske banke i korisnicima nude da popune anketu kako bi dobili novčanu nagradu.

Banka je odmah počela da šalje svojim klijentima obaveštenje o prevari i da ljudi ne učestvuju u takvim anketama, kao i da ne dele svoje lične podatke ovakvim profilima.

- Naši timovi preduzimaju sve mere kako bi ovaj profil u što kraćem roku bio uklonjen. U međuvremenu, molimo vas da ne pristupate ovoj anketi i ne ostavljate svoje lične podatke. U slučaju da ste već pristupili sajtu i uneli podatke sa svoje kartice, molimo vas da se u što kraćem roku obratite našem Kontakt centru na broj 063/9005 ili putem Web aplikacije - stoji na njihovom sajtu.

Oni su takođe istakli i da imaju samo jedan zvaničan profil na društvenim mrežama "Facebook" i "Instagram", kao i da samo na tim profilima korisnici mogu pronaći relevantne informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading