CAKANIN UNUK NAPRAVIO HAOS NA MREŽAMA: Isplivala slika, niko nije znao u kakvog šmekera je izrastao!

Autor:

Zabava

14.09.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosna baka pokazala svog mezimca!

CAKANIN UNUK NAPRAVIO HAOS NA MREŽAMA: Isplivala slika, niko nije znao u kakvog šmekera je izrastao!

Foto: Republika.rs

Cakana

Dragica Radosavljević Cakana više od dve decenije je u skladnom braku sa advokatom Nebojšom Negićem. On je Cakaninu ćerku Maju iz rpvog braka prihvatio sa puno ljubavi, kao i njene unuke. Cakana je više puta isticala da su joj unuk i njegove dve sestre ceo svet.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Cakana sa suprugom

Pevačicina naslednica Maja sa svojim suprugom i decom već godinama živi u Rusiji, a ponosna baka s vremena na vreme otkrije javnosti neke detalje njihovog života, naravno uz dozvolu svojih najbližih. Cakana je prošle godine prvi put pokazala javnosti svoju unuku Dunju, koja se odlučila da krene bakinim stopama i da snimi prvi pesmu. Pored Dunje, i mlađa Cakanina unuka, Mirka,  takođe se bavi muzikom, a pored toga ide i na časove gitare. 

Cakanin unuk je jedini u porodici koji se ne bavi muzikom, njega su zainteresovali automobili. On se nedavno prijavio na takmičernje u trkanju običnim četvoro-taktnim kartinzima, za amatare. 

 

 

Cakana je kao prava ponosna baka podelila njegovu sliku, nakon čega je zbog svog fizičkog izgleda postao tema komentarisanja na društvenim mrežama, a devojke su se raspametila nanjegov izgled. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading