INCIDENT NA NASTUPU TEE TAIROVIĆ: Momak napravio ljubomornu scenu, pa napao dečka iz publike, pevačica hitno sklonjena sa bine!

Autor:

Zabava

13.09.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastala je tuča na nastupu Tee Tairović, obezbeđenje odmah sklonilo pevačicu sa bine.

INCIDENT NA NASTUPU TEE TAIROVIĆ: Momak napravio ljubomornu scenu, pa napao dečka iz publike, pevačica hitno sklonjena sa bine!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Pevačica Tea Tairović nosi titulu "kraljice bakšiša", a njeni nastupi uvek su veoma posećeni. Međutim, nedavno se na jednom od nastupa popularne pevačice dogodio incident, kada je mladić iz publike želeo da joj pokloni cveće, dok je nepoznati muškarac prišao i udario mladića flašom u glavu.

Nastala je opšta frka, obezbeđenje je odmah Teu sklonilo sa bine, jer je falila sekunda da flaša zaluta.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tea Tairović

 

Kako se dalje navodi, tuču je izazvao dečko, jer je bio ljubomoran što mladić poklanja Tei ruže:

- Ne znamo ko je momak, ne zna ni Tea, ali su nam rekli da je on smrtno zaljubljen u nju, kada je video da dečko poklanja ruže Tei, odmah je reagovao i zgrabio flašu. Tada je skočilo njih desetoro, nastala je opšta frka. Kada su ih izbacili napolje, Tea se vratila na binu - govori izvor blizak pevačici za Star.

Republika

Foto: Republika

Tea Tairović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading