PRED FINALE DOBILI PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Sloba Radanović obećao našim košarkašima VREDNU NAGRADU ako pobede na SVETSKOM PRVENSTVU!

Autor:

Zabava

10.09.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović poslao našim reprezentativcima snažnu poruku pred finale.

PRED FINALE DOBILI PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Sloba Radanović obećao našim košarkašima VREDNU NAGRADU ako pobede na SVETSKOM PRVENSTVU!

Foto: ATA Images, Tanjug/AP

Danas se srpski reprezentativci protiv Nemačke bore za zlato na Svetskom prvenstvu u košarci, a svu podršku pruža im i pevač, Sloba Radanović.

Sloba je pred nastup u jednom klubu u Novom Sadu govorio o našim košarkašima koji srce ostavljaju na terenu i poslao im je moćnu poruku.

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

 

U izjavi je spomenuo i našeg Borišu Simanića koji je tokom Mundobasketa, nakon udarca koji je dobio na terenu, izgubio bubreg.

- Bukvalno, vidiš da igraju za njega. Neka pobede i za njega i za sve nas! Neka osvoje ovo prvenstvo. Našem narodu treba nešto da nas digne, da nas trgne i da nas udari nešto pozitivno posle svega što nam se dogodilo. Želim im svu sreću! Ako osvoje, pevaću im i svadbe i šta god požele - rekao je Sloba, prenosi Blic.

Republika

Foto: Starsport

Boriša Simanić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading