JOVANA JEREMIĆ OBELODANILA VEZU SA MLAĐIM MUŠKARCEM: Ovako je osvojio popularnu voditeljku!

Autor:

Zabava

09.09.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkrila je sve detalje veze sa mlađim muškarcem, čiji identitet krije i dalje.

JOVANA JEREMIĆ OBELODANILA VEZU SA MLAĐIM MUŠKARCEM: Ovako je osvojio popularnu voditeljku!

Foto: ATAImages, Shutterstock

U današnjoj emisiji "Magazin In" gostovala je i popularna voditeljka, Jovana Jeremić, koja je napokon priznala da je emotivno ispunjena, ali i da se pored nje sada nalazi mlađi muškarac, koga i dalje čuva od očiju javnosti:

- Ja sada imam nekog ko čini sve za mene... zaljubljena sam i njemu sam centralna figura. Mogu samo da kažem da je mlađi od mene, ali ne puno - rekla je Jovana Jeremić u emisiji "Magazin In".

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

 

Gosti u studiju su je odmah pitali da li je do njega dobila Roleks i da li je uspeva da ispuni sve njene prohteve, ona je kao iz stopa odgovorila i objasnila:

- Nisam još uvek dobila Roleks, ali doći će i on na red. Želim da objasnim i uozbiljim stvari. Ja volim da vidim da se muškarac trudi i da su mu važne moje potrebe. Ne treba odmah da kupuje Roleks, ali evo... ispričaću dve situacije kada me je oduševio! Kočnica mi nije radila na rolerima, a ja sam pravi zaljubljenik u vožnju rolerima. On je odmah uzeo i odneo kod majstora i rešio problem. Takođe, oduševio me kada smo kasnili po Leu u vrtić. Zaglavili smo na Brakovom mostu i već sma počela da dramim. U tom momentu on kaže ''Doteraj ti auto, ja idem po Leu'' i zaustavlja prvog motociklistu, seda na motor i odlazi sa njim. Ubrzo me zove da je uzeo Leu i da je sve ok - objasnila je ona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Voja

09.09.2023 19:30

Kako je osvojio? Dao joj 10 dinara, ja to štapom ne bih pipnuo pa čak i da ona meni plati

Vesna

10.09.2023 02:29

Odvratno bice