OVAKVI SU MINA I OGNJEN VAN KAMERA: Komšije otkrile šta se dešava u stanu budućih roditelja!

Autor:

Zabava

08.09.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Ognjena Amidžiža progovorile o njegovom odnosu sa trudnom Minom!

OVAKVI SU MINA I OGNJEN VAN KAMERA: Komšije otkrile šta se dešava u stanu budućih roditelja!

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić čeka svoje drugo dete sa devojkom Minom Naumović, koja je u trećem mesecu trudnoće i za par meseci će se prvi put poroditi. Voditelj je za Republiku potvrdio da će se njih dvoje venčati van granica Srbije i da je venčanje odavno isplanirano, a sada su njihove komšije otkrile kako se ponašaju kad ih kamere ne snimaju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina i Ognjen

- Ognjen leti od sreće zbog Mine i prinove, ne skida osmeh sa lica. Ona je uvek divna i nasmejana, kulturno se javi. Nisam im još uvek čestitala, iako sam videla da joj se nazire stomak, mi žene to odmah primetimo - rekla je jedna gospođa kroz osmeh za "Blic", koja je želela da ostane anonimna.

- Njih dvoje se ne odvajaju, stalno zuje negde zajedno, vidi se da uživaju. Dosta vremena sa njima provodi i Ognjenov sin iz prvog braka, deluje da se Mina i on dobro slažu – ispričala je komšinica.

Drugi komšija je pohvalio Ognjena je je primetio kako se brine o svojoj lepšoj polovini.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Mina i Ognjen

- Nije me razočarao, kao pravi muškarac nosi sve što treba, kese, torbe, ne dozvoljava devojci prstom da mrdne. Ide iu nabavku po sve što treba, često ga vidim kako iz kola iznosi razna čuda. Deluju zaljubljeno i to od prvog dana – našalio se komšija.

- Sigurno da imai te euforije oko dolaska bebe. Ognjen će se svakako snaći, i ako bude devojčica jer već ima dete. To će olakšati Mini jer on ima iskustva. Kao tinejdžeri su zaljubljeni, viđamo ih uveče kada šetaju. 

- Gledamo ga na televiziji, često i prokomentarišemo sa njim nešto usputno. Voli on da sasluša i pohvalu i opasku, nasmeje se uvek. Nekada mu zamerimo što je nekog pozvao u goste, nekada mu sugerišemo koga bismo voleli da vidimo a nekada ga pitamo da li je tačan trač što smo čuli, a on diplomatski odgovori - kaže kroz osmeh jedan bračni par.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Mina i Ognjen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading