ŽELJKO ŠAŠIĆ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM! Pevač napokon pokazao izabranicu, OVAJ DETALJ privukao je pažnju svima! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Šašić uhvaćen je sa novom izabranicom, od koje se više ne odvaja.

ŽELJKO ŠAŠIĆ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM! Pevač napokon pokazao izabranicu, OVAJ DETALJ privukao je pažnju svima! (FOTO)

Foto: ATAImages

Željko Šašić dugo je na muzičkoj sceni, na tom putu u karijeri je prošao razne uspone i padove, a život ga nije mazio ni privatno.

Željko je za medije govorio kako se sa suprugom Sonjom uopšte ne čuje i da mu je krivo što su na taj način završili odnos:

Republika

Foto: ATAImages

Željko Šašić

 

– Nažalost nemam kontakt, svako gleda svoja posla, živi svoj život, želim svima sve najbolje. Neki supružnici imaju korektan odnos kada se razvedu, nisam to imao, to se dešava i to se nekako preživi, navikne se čovek – iskren je bio Šašić.

Međutim, pevač je sada uplovio u novu ljubavnu romansu, a sa novom izabranicom smo ga uhvatili na jednoj proslavi, gde je potvrdio da je ponovo u vezi, srećniji nego ikada.

On se nije odvajao od nove izabranice i neprestano se smejao u njenom društvu, što je obradovale fanove pevača, koji su želeli da ga vide ponovo zaljubljenog.

Republika

Foto: ATAImages

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading