PEVAČICA OTKRILA KAKO JE MUŽU PROVERAVALA TELEFON: Vanja Mijatović želela da sazna istinu, ovo ju je kopkalo u braku!

Autor:

Zabava

03.09.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vanja Mijatović otkrila je kako je mužu "na kvarno" uzimala telefon i tražila odgovore na svoja pitanja.

PEVAČICA OTKRILA KAKO JE MUŽU PROVERAVALA TELEFON: Vanja Mijatović želela da sazna istinu, ovo ju je kopkalo u braku!

Foto: republika.rs

Pre skoro godinu dana, pevačica Vanja Mijatović izgovorila je sudbosno "da" svom izabraniku Aleksandru, sa kojim je i sada u braku, ali kako i sama kaže, nije sve kao na početku.

Naime, pevačica je priznala da je umela da proverava njegov telefon, kako bi se uverila da joj govori istinu, ali da je to vremenom uspela da koriguje i postane potpuno samouverena:

Republika

Foto: republika.rs

Vanja Mijatović

 

-To sam na početku radila, kako je izdržao ne znam. Sigurno me voli čim je to izdržao, eto iskreno volela sam da bacim pogled na njegov telefon, čisto da budem sigurna, sada ne. Ima i drugi telefon, ne snalazim se baš na njemu. (smeh) Inače ja sam takva, volim sve da znam. Čak i najsuroviju istinu više volim da čujem nego da me neko laže, zato sam ja čačkala malo, nekako sam htela da se uverim da je istina sve što mi priča - govorila je Vanja za Grand.

- Nisam ljubormona, ne! Više nisam stvarno, ali ranije jesam bila. Prevazišla sam to. Stekli smo poverenje jedno u drugo, to ide vremenom - rekla je ona.

Republika

Foto: Republika.rs

Vanja Mijatović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading