SLAVNI PEVAČ SILOVAO DEVOJČICU NA JAHTI?! Isplivali jezivi detalji zlostavljanja, na mestu zločina bilo još najmanje trojica muškaraca!

Autor:

Zabava

03.09.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač optužen je da je više puta napastvovao žene.

SLAVNI PEVAČ SILOVAO DEVOJČICU NA JAHTI?! Isplivali jezivi detalji zlostavljanja, na mestu zločina bilo još najmanje trojica muškaraca!

Foto: shutterstock

Nik Karter

Pevač grupe “Backstreet Boys“, Nik Karter, optužen je da je više puta napastvovao žene.

Tužba je podneta u ponedeljak u Okružnom sudu Klark, a u njoj se navodi da je Karter 2003. godine više puta seksualno napao tada petnaestogodišnju devojčicu iz Pensilvanije.

Karter je imao 22 i 23 godine u vreme navodnih incidenata.

Kako je navedeno u tužbi koju je podnela A.R, pevač ju je navodno silovao u spavaćoj sobi na svojoj jahti.

Navodi se i da je Karter bio tamo sa svojom sestrom Anđelom i najmanje trojicom odraslih muškaraca.

Republika

Foto: printskrin/youtube.com/MIX 100.7

Nik Karter

 

Žena kaže da je rekla svojoj majci o napadima nakon trećeg incidenta i da je to prijavljeno policiji okruga Južni Jork u Pensilvaniji u decembru 2003. Najmanje dve druge žene su se ranije oglasile sa sličnim tvrdnjama.

Advokat Nika Kartera, Dejl Hejls Džunior za TMZ je rekao da su vlasti još pre dve decenije istražile njene tvrdnje i nisu pronašli ništa na osnovu čega bi podigli optužnicu.

U decembru je Šenon Rut, koja ima autizam, podnela žalbu u okrugu Klark navodeći da ju je Karter seksualno zlostavljao u autobusu za turneju, kada je imala 17 godina. Još 2017. godine, pevačica Melisa Šuman ga je optužila da ju je silovao 2002. godine, kada je imala 18 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading