DALILA DRAGOJEVIĆ TRUDNA?! Uhvaćena sa novim dečkom, on se IZLANUO!

Autor:

Zabava

03.09.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji Dalilinog razgovora sa novim dečkom.

DALILA DRAGOJEVIĆ TRUDNA?! Uhvaćena sa novim dečkom, on se IZLANUO!

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević sinoć je organizovala proslavu povodom svog 30. rođendana. Ona se tokom celog dana spremala za gala proslavu koju organizuje, a sve detalje je delila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. 

Određene čestitke uspele su i da rasplaču bivšu zadrugarku, koja se kasnije fenomenalno provodila.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

 

Ipak, čini se da joj je neko nedostajao. Kako prenosi Alo, Dalila je neprestano "visila" na telefonu, gde se dopisivala i razgovarala sa novim izabranikom.

Dalila mu je pevala i slala poljupce, a on joj je uzvraćao istom merom. U jednom trenutku, dok je u klubu išla pesma „Deset mlađa“ od Dina Merlina, Dalilin dečko je na video-snimku pokazao gest koji aludira na trudnoću, pa je rukom napravio kružni pokret iznad svog stomaka.

Da podsetimo, Dalila je doživela ljubavni brodolom u Zadruzi 6, kada je započela vezu sa Filipom Carem, koja se završila veoma neslavno, a ona je nedavno izjavila kako je to njena najveća životna greška.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila Dragojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading