ROMANA PANIĆ JAVNO OBJAVILA PORUKU ZA MAJKU: Posle ovih reči će joj teći SUZE DANIMA!

Autor:

Zabava

01.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romana Panić pokazala majku!

ROMANA PANIĆ JAVNO OBJAVILA PORUKU ZA MAJKU: Posle ovih reči će joj teći SUZE DANIMA!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Pevačica Romana Panić više puta tokom života doživela je kako ljubavna, tako i prijateljska razočaranja, a uporište i podršku uvek je pronalazila u porodici.

Foto: Instagram.com

Romana Panić Instagram

 

Majka joj je posebno važna figura u životu bila i ostala, o čemu svedoči i nova fotografija, koja se našla na Instagram nalogu pevačice. Romana je, naime, objavila fotografiju sa majkom Gordanom, a ovaj put imala je poseban povod da joj uputi dirljive, emotivne reči.

- Srećan rođendan najlepšoj i najboljoj mami na svetu - napisala je i poručila Romana.

Foto: Instagram.com

Romana Panić Instagram

 

Pevačica se prisetila kako je, kad je saznala da je bolesna, morala hitno u bolnicu. Kaže da je plakala i zamolila da svi izađu iz sobe dok ne donese odluku na koji način će da se izbori sa situacijom.

- Sa 15 godina sam saznala da imam dijabetes tip 1. Sasvim slučajno, u pubertetu počneš da jedeš mnogo slatkiša, hrane, međutim, to je bilo nenormalno, ja sam jela tolike količine hrane poslednja dva meseca pre nego što ću da otkrijem za tu komplikaciju, a stalno sam mršala. Bila sam u stanju da pojedem kilogram banana, 300 grama čokolade, a svakog dana imam sve manje kilograma i onda je majka primetila da nešto nije u redu i baš je striktno tražila da mi se kroz vađenje krvi pogleda šećer - ispričala je pevačica za medije, te opisala kako se osećala kada su stigli rezultati i kada su sumnje njene majke potvrđene:

- Kada su stigli rezultati, bilo je katastrofalno, ja sam odmah morala da idem u bolnicu. Tri sedmice ispitivanja, ništa nismo utvrdili zbog čega je došlo do toga, tako da, u principu, verovatno zbog virusne infekcije. To je za mene tad bila strašna vest, šokantno. Sada je sve to mnogo lakše, ja sam još tada znala i čula da je dijabetes bolest 21. veka. Zbog stresnog načina života, stila života, brze hrane, dijabetes je postao toliko jedna normalna pojava, kao hipertenzija.

Foto: printscreen/RTVPink

Romana Panić

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading