REPUBLIKA ISPRED MLADINE KUĆE: Katarinina sestra odgovorila Darkovom bratu: Moraćete da se OTVORITE! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

30.08.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na portalu Republika uživo pratite dešavanja iz Brestača i Ugrinovaca!

Ekipe portala Republika nalaze se u Brestaču, rodnom mestu Darka Lazića, kao i u Ugrinovcima, rodnom mestu njegove supruge Katarine. Katarinina porodica je okitila dvorište i čekaju da dođu svatovi, koji su se okupili u Brestaču i čekaju da krenu po Katarinu.

Tako smo zatekli i njenu rođenu sestru Kristinu, koja se skockala za ovu priliku i čeka svatove. Kako nam je izjavila, oni će morati da se "otvore" za mladu, kako bi je "kupili".

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

- Moraće da se otvore za mladu kako znaju i umeju - bila je jasna Kristina.

Ovo je bio odgovor Darkovom rođenom bratu Draganu, koji je juče za Republiku šaljivo otkrio da je spremio 50 evra za mladu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

Kristina Stojanović

Darka ne mogu da uhvatim, ovih dana je u haosu. Čekam njega da idemo da kupimo odelo, neću bez njega da kupujem. On još nije ni sve pozivnice podelio, stoji tuca na stolu. Pomogao sam mu koliko je do mene, sutra ću ipak ja biti uz njega, idemo po mladu, biće ispoštovani svi srpski običaji, gađanje u jabuku, bacanje sita i tamo gde ja nastupam je kupovina mlade. Kaća ima sestre, ako je bude prodavala starija sestra Tijana, onda sam naje*ao! Ona je opasna, ali spreman sam da dam 50 evra... (smeh) Šalim se, naravno, dogovoriću se sve sa Darkom - otkrio je Darkov brat Dragan za Republiku.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

Kristina Stojanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading