MARINA ZABRANILA ALEKSEJU DA DOĐE: Sin Darka Lazića neće prisustvovati očevom venčanju!

Autor:

Zabava

30.08.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina ljuta na bivšeg verenika, Aleksej ne dolazi na venčanje!

MARINA ZABRANILA ALEKSEJU DA DOĐE: Sin Darka Lazića neće prisustvovati očevom venčanju!

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta u Brestaču, gde se okupljaju svatovi Darka Lazića, koji će uskoro krenuti po svoju suprugu Katarinu u Ugrinovce, da bi se vratili u Brestač i obavili crkveno venčanje u tamošnjem hranu.

Na venčanje svog oca stigla je i mala Lorena, koja je došla sa svojom bakom Brankom. Mnoge je začudilo što još uvek nema malog Alekseja.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

Kako smo uspeli da saznamo, Aleksej neće doći. Darko je rekao da je njegov sin sprečen, a Marina Gagić, njegova majka, je potvrdila da on ne dolazi.

- Čula sam da organizuje svadbu 100 metara od moje kuće. Ja pozivnicu nisam dobila, a svakako ne bih išla, jer smo Aleksej i ja otputovali. Sina je na svadbu zvao juče, za takve stvari je mogao da me ranije obavesti, a ne dan pred svadbu. Šta da kažem, nek mu je sa srećom - istakla je Marina za "Telegraf.rs".

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marina, Darko i Aleksej

Darko je danas za Republiku otkrio koliko mu nedostaje otac i koliko mu je žao što se on neće pojaviti na svadbi.

Sinoć i jutros sam plakao jako. Moram to da priznam. Čovek koji ne plače, nije čovek. Jako mi fali u ovom trenutku, jako sam emotivan. Žao mi je što nije tu, što nije dočekao tu priluku, a jedva je čekao da se oženim. Gleda nas sa lepšeg mesta - priznao je sa knedlom u grlu Darko za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
bumbar

30.08.2023 14:22

Pa treći put ti je!