BOSANAC IZVUKAO SINA IZ ZATVORA, A ONDA USLEDIO NOVI HAOS: U porodičnoj kući zavladao SKANDAL!

Autor:

Zabava

28.08.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Bosanac izvukao sina iz zatvora, a onda se desio potpuni preokret!

BOSANAC IZVUKAO SINA IZ ZATVORA, A ONDA USLEDIO NOVI HAOS: U porodičnoj kući zavladao SKANDAL!

Foto: instagram.com/d.s.bosanac_official

Portal Republika pre samo nekoliko dana otkrio je porodičan skandal muzičara Dragana Stojkovića Bosanca, kada smo saznali da ga je sin Aleksandar pretukao, nakon čega se on počeo pravdati da se to zapravo nije desilo. 

Međutim, kako pišu mediji, nakon ekskluzivnog saznanja portala Republika, Dragan Stojković Bosanac navodno ne želi da čuje za svog sina, tvrde izvori bliski kompozitoru, harmonikašu i članu žirija Zvezda Granda.

Foto: Instagram/youtube/printscreen

Dragan Stojković Bosanac i sin Aleksandar Stojković

 

Naime, Bosanac je svog sina izvadio iz zatvora i to na taj način što je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči protiv njega. Isto su uradili i drugi članovi porodice koji su bili pozvani na saslušanje u svojstvu svedoka.

Naime, po članu 94 krivičnog zakona, ukoliko ste u prvoj krvnoj liniji sa okrivljenim nemate obavezu da svedočite u procesu protiv nekoga ko vam je u krvnom srodstvu. Na to se pozvao i Bosanac pa je tako njegov sin posle nekoliko dana provedenih u istražnom zatvoru izašao napolje.

Foto: Instagram.com printscreen

Dragan Stojković Bosanac i sin Aleksandar Stojković

 

Međutim, on još nije spreman da mu oprosti to što ga je pretukao dan uoči Đurđevdana. Zbog masakra koji je tih dana Srbiju zavio u crno, ovaj skandal ostao je skoro neprimećen. Tek se prošle nedelje pročulo šta se desilo. Zbog svega toga Bosanac svakako nije želeo da potvrdi šta se dogodilo u njegovom domu na Novom Beogradu, čak je sve i demantovao, ali sudski papiri kažu drugačije. Nakon što je sud izašao sa zvaničnim saopštenjem šta se dešavalo Bosänac se nije oglašavao.

Podsećamo, Bosanac je u javnosti samo jednom je pomenuo svog sina i to kao odgovor na pitanje da li ga krije. On je rekao da ga ne krije i da nije istina da je njegov sin sklonjen u Ameriku kako bi se smirio. Međutim komšije tvrde da je Aleksandar jako problematičan i da se ponaša kabadahijski, piše Skandal.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

30.08.2023 15:25

Kako napravi takvog balvana?