"BOSANAC JE FIN, A SIN MU JE DIVLJAK" Nakon pisanja Republike o NASILJU u porodici Stojković, oglasile se komšije: Trebalo je da ga GONI!

Autor:

Zabava

23.08.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije progovorile o Bosancu i njegovom sinu!

"BOSANAC JE FIN, A SIN MU JE DIVLJAK" Nakon pisanja Republike o NASILJU u porodici Stojković, oglasile se komšije: Trebalo je da ga GONI!

Foto: instagram.com/d.s.bosanac_official

Kako je Republika prva pisala, Aleksandar Stojković, sin kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, uhapšen je u maju ove godine na Đurđevdan, nakon što je pretukao oca u porodičnom domu na Novom Beogradu. Da je bilo nasilja u porodici, potvrdili su iz Trećeg osnovnog suda u tužilaštvu u Beogradu, a komšije kompozitora su za domaće medije istakle da su iz medija saznale za incident.

- Pročitala sam za taj incident, ali ne znam nikakve detalje. Dragan je fin gospodin, ali za tog sina sam i čula da je divljak. Kad se parkira tu i izađe iz kola, širi se po ulici i hoće da liči na nekog opasnog baju - započela je jedna komšinica za "Blic", dok je je drugi komšija dodao:

- Jadan čovek, znam kakva je muka imati problematično dete. Ne znam detalje, ali mi je žao. Nema tu pomoći, Aleksandar je odrastao muškarac i mislim da je greška što Dragan nije odlučio da ga tuži i krivično goni. Bar na taj način da ovaj ukapira grešku i opameti se.

Republika

Foto: Instagram/youtube/printscreen

Dragan i Aleksandar Stojković

Prema saznanjima našeg portala, o kojima ćemo više pisati narednih dana, Aleksandar Stojković bio je akter još jednog slučaja u kom je primenjeno nasilje i to samo nekoliko dana pre nego što je nasrnuo na oca. Sve se događalo 2. maja ove godine, a policiji je slučaj prijavila J. M., devojka iz beogradskog naselja Surčin.

Redakciji našeg portala se javio čovek blizak harmonikaševoj porodici i ukazao nam na postojanje još jednog slučaja. O tom slučaju, kako kaže, pisali su mediji, a oglasila se i policija, početkom maja, međutim, do sada se nije znalo ko je sve učestvovao u njemu.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Dragan i Aleksandar Stojković

- Iskreno da vam kažem, bio sam šokiran kad je dospelo u javnost da je Aleksandar tukao Bosanca, ali to je znak da se nasilje ne može sakriti, čiji god da si sin. Sad će tek klupko da se odmotava, znamo svi mi koji se družimo s tom porodicom da se tu svašta dešavalo. Ali, verujte, nije Draganu lako, velika je to muka kad rođeni sin digne ruku na tebe. Ipak, rešio sam da iznesem šta imam jer dobro znam da ovo nije prvi slučaj. Isplivaće to sve pošto je ta devojka, koja je u incidentu 2. maja najgore prošla, sve prijavila. Koliko sam čuo, nekom je izrečena i mera zabrane prilaska, međutim, da sad ja ne prosipam pamet, oglasiće se nadležni sigurno - ispričao je porodični prijatelj za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading